Forrás Média

forrasmedia

A Forrás Média Stúdiót a Forrás Média Egyesület működteti, amely a sokak által évtizedek óta jól ismert Boldog Élet Alapítvány tevékenységét vette át, és benne kiemelt célja az evangélium hirdetése a médiákon keresztül.
A Forrás Média Stúdiót 2013-ban alakítottuk meg, melynek műsoraiban a Biblia evangéliumát – kiemelt hangsúllyal az adventi üzenetet – hirdetjük a TV-és rádióadásokon keresztül. „Evangélium tiszta forrásból” – ez küldetésünk célja, melyet a médián keresztül tudjuk a legnagyobb számú közönségnek közvetíteni.

Néhány gondolat a Forrás Média Misszió kialakulásáról:
2011-ben történt, hogy egy személy látogatott hozzánk, aki bemutatott egy Egyesült Államokban működő adventista televíziós csatornát, és a számunkra még teljesen ismeretlen média misszió lehetőségéről beszélt. Sokat imádkoztunk válaszért, hogy van-e terve velünk az Úrnak ezzel az új lehetőséggel, és vajon nekünk mit kell tennünk? Ekkor találkoztunk egy másik barátunkkal, aki televíziós szakember, és felajánlotta segítségét. Pár héttel később két ismeretlen kamerás fiatalember, vállukon két kölcsön kapott videokamerával elkészítették az első TV felvételeket a Jelenések Könyvéről.

 

http://forrasmedia.hu/kik-vagyunk

Lap teteje